За нас

22FRAMES Ltd ЕИК/ID: 200061578

За нас, нашата история и работа

колектив от професионалисти

Ивелин Илиев

Арт Директор

Асен Стоев

Продуцент

Повече за нас

Ние от 22 Frames се занимаваме професионално с видео заснемане, монтаж и пост продукция на музикални клипове, реклами, корпоративни видеа, продуктова фотография и видео заснемане, документални и игрални филми и видеа по обществени поръчки вече повече от десет години. Нашият колектив е попълнен от доказани професионалисти с уникален подход към работата и тънко чувство за хумор. Ако искате професионално видео, което да се отличава от това на конкурентите - ние сме насреща.

Нашата история

от 2008 досега
22 Frames, без да се казваме още така, се събрахме за пръв път през 2008 година и създадохме филма „Майсторът“ – късометражен игрален филм. Продължихме с пълна сила напред със „Смъртта на Сизиф“ – документален филм, заснехме „Ебачи изненадата“ – първият си музикален видео клип на Muden MC, „Дяволчета“ – игрален късометражен филм, „Аз оставам“ на Muden Yu B Grooves – музикален видеоклип, „Shit“ на Бебо – музикален видеоклип, „Аз правя квото искам“ на Бебо ft Mimz – музикален видеоклип, „Рибата“ – игрален късометражен филм и още много други.

През лятото на 2010 създадохме самоделна фартова количка на релси(платформа, която спомага с камерата да се извършват хоризонтални движения), която е първата ни професионална техника. Резултатът в ранния следобед на същия ден е клипчето „Как да съсипем фарт за 1 минута и 22 фрейма“, от което идва и името ни!

Към днешна дата 22 frames разполагаме с всеки необходим ресурс за реализирането на един качествен и съвременен аудио-визуален продукт… И това е само началото…

Свали лого на 22Frames